KAPADOCJA KEBAB SIKORNIK CZAJKI

Recentreview


4 stars out of 657 reviews

All reviews come from Pyszne.pl customers who've ordered from Kapadocja Kebab Sikornik Czajki. Want to know more? Find out more.

19 Sep 2023 at 20:53 Jedzenie było zimne kebab bez smaku brak sosów
28 Aug 2023 at 16:30 Mięso i frytki ok . Sałatka niezbyt smaczna, Dlatego 3 a nie 5 gwiazdek
26 Aug 2023 at 0:38 Dostawa super wszystko bardzo ciepłe kierowcami miły , na tym niestety plusy się kończą, kebab bez smaku pomimo że wzięliśmy sos czosnkowy smakowal jak śmietana frytki jak by stare i włożone do kebaba . Jak ktoś lubi mdłe bez smaku jedzenie wtedy pol
14 Aug 2023 at 18:28 Kebab dość przeciętny w smaku i zapakowany niezbyt dobrze bo po ostrożnym odwinięciu z folii miałem część zawartości na stole. Frytki super. Dostawa trwała dłużej niż przewidywana ale za to wszystko dostarczone jeszcze ciepłe więc plus za to!
14 Aug 2023 at 16:26 Zamówione kebaby dotarły po 20 min, ciepłe i smaczne. Gigant tylko mógłby być mocniej zawinięty bo mało brakowało a miałbym wszystko na stole ;)
12 Aug 2023 at 18:41 Dobre. Ciepłe. A do tego lekkie modyfikacje zamówienia robią właśnie TO. Ser do mięska kebaba w pudełku to extra dodatek. Polecam.
11 Aug 2023 at 23:42 dramat, zamowilem do zamowienia baklawę. Zamówiłem dużą za 10 zł żeby się 'złapać' na dostawę. baklawa była wielkości małego tościka, a smak-totalna porażka. Smakowało jak podeszwa. chyba nawet z biedronki byłoby o niebo smaczniej. nie polecam
11 Aug 2023 at 21:11 Szybka dostawa a jedzenie ciepłe i zgodne z zamówieniem.
28 Jul 2023 at 21:16 Szybka dostawa, jedzenie pyszniutkie jak zawsze.
24 Jul 2023 at 0:30 Zimny kebab, kierowca nie ogarnia topografii. Mdły I bez smaku