KAPADOCJA KEBAB SIKORNIK CZAJKI

Recentreview


4 stars out of 563 reviews

All reviews come from Pyszne.pl customers who've ordered from Kapadocja Kebab Sikornik Czajki. Want to know more? Find out more.

23 Jan 2023 at 0:34 Mięso bardzo tłuste, takie rozłemłane... Niezbyt dopieczone... Surówka też nie wyglądała zachęcająco... Przykro mi, ale jedna gwiazdka to max
21 Jan 2023 at 8:26 Dostawa trwała 2 razy dłużej, niż podawali przed zamówieniem. Brakło skali w polu wyboru jej czasu. Jedzenie przyjechało zimne
20 Jan 2023 at 3:39 penis kox
18 Jan 2023 at 17:19 Dostawa zaplanowana z wyprzedzeniem i byla na czas. Jedzenie jak zwykle pyszne i ciepłe
16 Jan 2023 at 9:29 Nie mam dobrej opinii niestety. Jedyną zaletą była szybka dostawa. mięso kebaba było tłuste takie rozmemłane, po prostu niesmaczne. Najgorsze było to, że trzeba było wietrzyć mieszkanie przez 30 minut aby pozbyć się nieprzyjemnego zapachu.NIEPOLECAM
15 Jan 2023 at 21:11 Na dostawę czekałam ponad 2,5h Jedzenie dotarło zimne:(
14 Jan 2023 at 19:41 Dobre, ciepłe i na czas. Polecam.
14 Jan 2023 at 19:22 Wszystko git, duże porcje, sporo miesa i składników. Polecam
12 Jan 2023 at 8:00 Jak zwykle smaczne . Drobny minus ze nie gorące :) dostawa ok
7 Jan 2023 at 16:33 Kebab w cieście gigant: niestarannie zrolowany - po otwarciu wszystko się rozlatuje, za dużo surówek przez co kebab dojechał ledwo letni. Dostawa w porządku.