KAPADOCJA KEBAB SIKORNIK CZAJKI

KAPADOCJA KEBAB SIKORNIK CZAJKI Kapadocja Kebab Sikornik Czajki

order food online

Recentreview


4 stars out of 414 reviews

All reviews come from Pyszne.pl customers who've ordered from Kapadocja Kebab Sikornik Czajki. Want to know more? Find out more.

8 May 2022 at 22:26 Jedzenie było prawie zimne ale smaczne
25 Apr 2022 at 15:39 Did not recover order
23 Apr 2022 at 11:31 Zamawialiśmy już po raz 'enty' i nigdy nie mieliśmy uwag ani co do czasu dostawy, ani smaku. Najlepszy kebab w tym rejonie Gliwic. Na pewno nie zmienimy na inny. Tak trzymać!
18 Apr 2022 at 14:58 Jedzenie zimne, jezioro sosu sałatkowego w kebabie co psuje smak kebsa, sos sałatkowy wylewa się z kebsa już przed samym odpakowaniem, To ostatnie moje zamówienie w tym lokalu.
15 Apr 2022 at 17:12 W 100% spełniona prośba o większą ilość sosu:)
12 Apr 2022 at 7:12 Kebab zimny jak z lodówki. Pekinska chyba zjedzona i wyrzygana do tego placka. Telefonu nikt nie odbiera. Dno !
11 Apr 2022 at 20:56 Kebab zimny, kapusta pekińska była chyba w promocji bo tylko ona robiła za surówkę. Prośba o większą ilość sosu została zignorowana. Smak kebabu też gorszy niż kilka tygodni temu.
9 Apr 2022 at 22:09 Zamówienie nie przyjechało, a kontakt z lokalem jest niemożliwy, ponieważ nikt nie odbiera. Nie polecam!!
7 Apr 2022 at 8:32 Jedzenie dostaliśmy zimne, po 90min. Jeden kebab miał być z serem żółtym a otrzymaliśmy z fetą.
6 Apr 2022 at 21:57 Zawsze zamawiałam to samo dziś postanowiłam zamówić sobie kubek z mięsa kurczaka i pycha
1 Apr 2022 at 22:15 Pychotka zawsze zamawiam i jest pysznie od was
1 Apr 2022 at 20:39 1h20min czekania plus 30min spóźnienia zero informacji. Kebaby jak wyciągnięte z lodówki, napewno już nie zamówię :)